Hodnocení obchodu

5,0 21 hodnocení
5
21x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JC Avatar autora Jana Cekalova | 20.1.2021
VB Avatar autora Veronika Beroun | 20.1.2021
????
EV Avatar autora Eva Vítov | 11.1.2021
M Avatar autora Marcela | 7.1.2021
Naprostá spokojenost :-) Čepici mi každý chválí, jak mi sluší, takže opravdu je pro každý ksichtík, jak píšete :-) Jste skvělí. Ráda něco zase od vás pořídím a podpořím :-)
DD Avatar autora Dekerski Design (Administrátor) 7.1.2021
Ahoj Marcelo, moc díky! těšíme se na příště! přejeme fajn den, David
KB Avatar autora Karolína Bucifalová | 19.12.2020
Eshop příjemný, dobrá orientace. Vše proběhlo rychle a v pohodě. Brož je moc pěkná, bude dělat radost. Jen tak dal :)
DF Avatar autora David Filip (Administrátor) 19.12.2020
Ahoj Karolíno, moc děkujeme! hezký den, david
LH Avatar autora Lenka Holubová | 16.12.2020
Zdravím, ano vše proběhlo naprosto hladce a velmi rychle. Šálek je pěkně zpracovaný a věřím, že obdarovanému udělá radost a vykouzlí úsměv ve tváři '-) Kartička s osobním pozdravem je originální a je to velmi milé. Jde vidět, že vaše tvoření vás opravdu baví Bezva nápady i do budoucna Lenka
DD Avatar autora Dekerski Design (Administrátor) 17.12.2020
Ahoj Lenko, moc dekujeme za hodnoceni! prejeme fajn den, David
KH Avatar autora Karolina Hamanova | 15.12.2020
Naprostá spokojenost. Ručně psané poděkování v dnešní době je prostě nejvíc! Děkuji a věřím, že Vaše kreativita udělá radost i obdarovanému :). Krásné Vánoce Vám všem.
DD Avatar autora Dekerski Design (Administrátor) 15.12.2020
Ahoj Karolino! Moc dekujem! Snazime se i v tyhle online dobe bejt aspon trochu osobni. Dej vedet, jak se darek libil! Ahoj a fajn den, David
NH Avatar autora Nikol Hladikova | 12.12.2020
Rychle dodani a v realu tricka vypadaji naprosto dokonale a jsou prijemna na dotek, broz je uzasna a super tah s vlastnorucnim pranim a pidi darkem, je naprosto jasny, ze nakoupim znovu, to proste jinak nejde! Diky moc.
DD Avatar autora Dekerski Design (Administrátor) 12.12.2020
Ahoj Nikol, moc dekujeme a zdravime, David
ZB Avatar autora Zuzana Bartíková | 10.12.2020
Naprostá spokojenost, rychlé dodání, produkty jsou úplně super. Ručně psané poděkování taky hrozně potěšilo, určitě zde nenakupuji naposled.
DD Avatar autora Dekerski Design (Administrátor) 10.12.2020
Ahoj Zuzko! Moc děkujeme za pochvalu! Těšíme se na příště. Adéla
ZP Avatar autora Zuzana Prošková | 9.12.2020
Velká spokojenost, děkuji za kreativní kresbu a individuální návrhy. Skvělá komunikace. Mohu jen doporučit.
DD Avatar autora Dekerski Design (Administrátor) 9.12.2020
Moc díky Zuzko! těším se na příště. zdraví, D.
KN Avatar autora Karolína Nedomová | 5.12.2020
Rychlé zaslání, výrobky bez poškození. Jsou nádherné, splňují to,co můžete čekat od gaťky design, ten je perfektní! A navíc jsou zabalené, takže už jen můžete podarovat své nejbližší. Moc vám děkuji.
DD Avatar autora Dekerski Design (Administrátor) 5.12.2020
Ahoj Karolíno! Moc děkujeme! Přejeme klidné svátky! D.
LU Avatar autora Lucie Ulčová | 30.11.2020
Díky za rychlé zaslání, vše krásně zabalené. Taštička je boží a hrnky odhalíme až pod stromem. :) Ať se Vám daří máte další skvělé kreativní nápady.
DF Avatar autora David Filip (Administrátor) 1.12.2020
Lucko, moc děkujeme! těšíme se na příště! D.
MK Avatar autora Markéta Kupská | 21.11.2020
Naprosto úžasný, jak produkt, tak i zabalení, odeslání... Všechno paráda. Mám obrovskou radost. No a když ten můj hrneček uviděl kámoš... tak říká, že musí mít celou sadu. Přeji vám mnoho úspěchů a radosti a těším se na další objednávky. Markéta
DD Avatar autora Dekerski Design (Administrátor) 21.11.2020
Moc děkujeme! Těšíme se na příště! A.
T Avatar autora Tereza | 19.11.2020
Pořád tvrdím, že pokud by byla soutěž o největší fan Dekerski, tak se chci zúčastnit :-))) Miluji Dekerski tvorbu, stejně tak strašně ráda obdarovávám přátele, abych šířila radost z Dekerski originality dál. Už nepočítám, kolik mám třiček, broží... Hrnečky s pipkama mám v práci i doma, protože z nich prostě chutná nejlíp :-) Dokonce mi visí doma portréty a vlastně všechny věci mi dělají denně radost a nejvíc, když se na ně podívám a uvědomím si, že jsou vytvořeny s láskou, v Čechách, pro vlastní přesvědčení, že takhle je to správně a božský. A fakt to tak je! Adi, Davi, děkuji za to, že jste! Vaše věrná fan a nezapomeňte na božsky
J Avatar autora Jakub | 17.11.2020
Hidden gem, doslova. Skvělej design a hlavně fajn lidi, který za touhle originální značkou stojej. Jen tak dál!
D Avatar autora Diana | 15.11.2020
Boží věci a hlavně boží lidi! Triček mám spoustu a pořád točím, skvělý design a kvalitní materiál. Hrneček zatím jeden, ale plánuju rozšířit sbírku, líbí se mi nejen design, ale i tvary. Placka na batohu je originální conversation starter :) A ''namaluju tě'' jsem využila jak pro sebe, tak mámu i sestru a všechny jsme nadšené, Davidův styl je dost originální a rozhodně nezaměnitelný :) Doporučuju všema deseti!
L Avatar autora Lucie | 14.11.2020
Adela a David jsou inspirativni páreček se zajímavým životním příběhem. Když vyšli se svou znackou, chtěla jsem je na jejich cestě podpořit, něčím se potěšit a pořídila jsem si nejvetsi pipkozni hrnek, který nabízejí. Je to jenom můj holčičí bozan, který mi zpříjemnuje večerní chvilky ticha :-P Samozrejme stejně jako pohled na malbu našich dětí, kterou David vytvořil ve výzvě Namaluju tě! :-D Oceňuju nápad, osobitý styl, ruznorodost nabídky a precizní provedení jejich produktů i zájem o znalost původu veškerých materiálů, s kterými pracují. Je vidět, že myslí na všechno a fakt jim na tom záleží!
A Avatar autora Alessandro | 12.11.2020
Originální design a kvalitní materiál, perfektní spárování
J Avatar autora James X Edge | 12.11.2020
Hodně cením za překrásné a originální nápady. Spokojenost maximální. Jste boží. ♥ Co dodat přátelé... „Fuck covid19! Support your local everything“. :-P
N Avatar autora Nico | 11.11.2020
I met them at the design market in Prague and I was immediately attracted by their goods: I love their designs in T-shirt’s and mugs, as much as I love them as person: they’re amazing people as the art they put in their work. I got two T-shirt and two mugs and the materials are really great. Definitely an amazing source for presents too